Inmiddels is iedereen wel bekend wat een leaseauto is, maar wist je dat je niet alleen nieuwe auto’s kunt leasen? Het is bij Bynco bijvoorbeeld ook mogelijk om een tweedehands auto te leasen. Je geniet dan van alle voordelen die een lease auto met zich mee brengt maar dan goedkoper! Daarnaast is een occasion private lease auto vele malen sneller leverbaar. Je kunt er bijna direct in wegrijden, erg handig als je plotseling om vervoer verlegen zit. Een ander voordeel van occasion private lease is dat je deze niet voor minimaal drie jaar hoeft te leasen. Wil je dus niet vast zitten aan een lang contract met een leasemaatschappij, dan kies je gewoon voor een occasion private lease contract voor één of twee jaar.

Bij Bynco sluit je betrouwbaar een occasion private lease contract af

Bynco is een betrouwbare tweedehands auto dealer die zijn auto’s geheel online verkoopt. Dit zijn allemaal technisch goede en nog vrij jonge occasions. Een deel van deze occasions is afkomstig vanuit een eerder leasecontract. Het voordeel van zo’n ex-lease auto is dat deze goed is onderhouden, het onderhoudsboekje precies klopt, de auto nog vrij nieuw is en daarbij ook nooit heel veel kilometers gereden heeft. Dit zijn ook de auto’s die Bynco opneemt in de private lease mogelijkheden. Wanneer jij dus een occasion private lease auto wilt hebben, kies je uit één van de vele ex-lease auto’s die Bynco heeft. Verder zijn de voorwaarden in zo’n leasecontract precies zoals je ze kent van een nieuwe lease auto.

De voordelen van een occasion lease auto

Wanneer je een lease auto rijdt, betaal je enkel een vast bedrag per maand en de brandstof die je verbruikt. Alle andere onkosten die je normaal gesproken hebt aan een auto zoals de autoverzekering, de wegenbelasting, de onderhoudsbeurten en de reparatiekosten zijn voor rekening van de leasemaatschappij. Dit geldt ook wanneer je voor een occasion private lease kiest. Alleen het maandbedrag ligt lager omdat de auto niet nieuw voor je aangeschaft hoeft te worden.